FESCO uzsāk jaunu konteineru vilcienu no Vladivostokas uz Uzbekistānu, Karakul stacijas galamērķi

FESCO uzsāk jaunu konteineru vilcienu no Vladivostokas uz Uzbekistānu, Karakul stacijas galamērķi

FESCO transporta grupa uzsāk FESCO Buhara šahtas konteineru vilcienu (FEBS) maršrutā Vladivostoka (Krievija) — Karakul (Uzbekistāna). Vilciens kļūs par dzelzceļa plecu, kurā ietilpst vairākveidu pārvadājumi, kas savieno Uzbekistānu ar Āzijas un Klusā okeāna reģiona valstīm (Vladimirs).
Konteineru vilcieni tiks nosūtīti divas reizes mēnesī. Kā daļu no pakalpojuma ir iespējams piegādāt, izmantojot «pēdējās jūdzes» tehnoloģiju, līdz galamērķim. Dažādu nosūtītāju sūtījumus pieņem sūtījumam, bet galveno slodzi nodrošina preces, kas tiek transportētas kā daļa no Kandija gāzes pārstrādes uzņēmuma celtniecības projekta. Vietējo dienestu Uzbekistānā nodrošina FESCO aģents — Ardenas transporta kompānija.
Pirmais FEBS vilciens ieradās Karakul stacijā 10. aprīlī. Tranzīta laiks ceļā bija 11 dienas ar garumu 9,230 km.
FEBS konteineru vilciens papildina jau esošos FESCO pakalpojumus Uzbekistānā: FESCO Taškentas transports (regulārais vilciens no Vladivostokas stacijas uz Čukursai staciju Taškentā), Baltika-Transit (regulārs vilciens no Baltijas ostām uz Taškentu un citām galamērķa stacijām Centrālajā Āzijā un Kazahstānā) . FEBS ieviešana ir daļa no stratēģijas, lai paplašinātu uzņēmuma klātbūtni Vidusāzijā un palielinātu tranzīta satiksmes apjomu no Ķīnas un citām Āzijas un Klusā okeāna valstīm Krievijas Tālajos Austrumos.
avots: FESCO oficiālā tīmekļa vietne
http://www.fesco.ru/press-center/news/5598/

Добавить комментарий

Copyright (c) 2018: Ardena Transport (R) All rights reserved. Разработка сайта: SmakDSGN.pro